Ruime living met ziTHOEK

De ruime living is het hart van het huis. Aan de grote eettafel kan je gezellig samen ontbijten, lunchen, brunchen en dineren! Hier plan je de volgende dag en steek je de koppen bij elkaar. ‘s Avonds speel je hier een spelletje kaart of een gezelschapsspel. Muziekje? Op het rek vind je een Sony-muziekinstallatie met bluetooth voor smartphones. In heel het huis is er trouwens wifi. Neem dus zeker ook even de tijd om de leukste momenten van de dag te delen op Facebook of Youtube. Misschien win jij wel een gratis week(end)je Rêves de La Roche! Een avondje voor de buis? Ook dat kan. In de zithoek staat een smart-tv met surround, een dvd en een Playstation. En sinds 2014 hebben we Netflix in huis. Voor een meer uitgebreid overzicht van wat we allemaal in huis hebben, kan je een kijkje nemen in de inventaris.

Kris, MTB-vrienden, Diest

Elke avond spelen wij een spelletje kaart. De verliezers moeten ’s anderendaags de fietsen poetsen! Het gaat er hevig aan toe. Feller nog dan bij het mountainbiken zelf, 🙂

Mia, familie Stockman, Berchem

's Morgens en 's avonds samen rond de tafel, dat zijn voor mij de mooiste momenten van het weekend. Daar maak je toch gewoon veel te weinig de tijd voor anders!

Karen, meidenclub, Overijse

Douchen? Geef mij maar een bad! Super ontspannen, regelmatig heet water bij laten lopen. Tot je 'rimpels' hebt op de toppen van je vingers. Zalig.

Jelle, 14 jaar, Rotselaar

Tip: Playstation Olympics met Grand Theft Auto, Gran Turismo en Uefa Euro, wie verliest doet de afwas!

Bert en co., Leuven en omgeving

We waren eigenlijk van plan om uit eten te gaan. Maar we hadden te weinig Bobs in ons gezelschap. Dan hebben we er hier maar een sterrenavond van gemaakt. En de wijn stroomde rijkelijk …

Frank, wandelfreak, Leuven

Heerlijk geslapen. De bedden liggen echt super. Mijn batterijen zijn weer opgeladen voor een nieuwe ontdekkingstocht door de Ardense bossen.

Marie, meidenclub, Overijse

2 keer per dag in de sauna, een lange uitwaai-wandeling in het bos, lekker eten, cava-time met de vriendinnen ... Na 3 dagen was ik helemaal zen.

Patrick, Londerzeel

Al worden wij geen wereldkampioen, onze barbecue is toch een goed feestje geworden. De Argentijnse biefstukken waren helemaal à point. Het Belgisch bier is wereldklasse.