HAPPY NEW YEAR!

Le Ciel et La Roche wenst jullie een gezond en ontspannend 2020! Geniet van de kortingen in januari, februari en maart: slechts 489 euro voor een weekend of midweek all-in!

75 foto’s voor 75 jaar Slag om de Ardennen tot 13 januari te bezichtigen!

De tentoonstelling toont foto’s van de stad La Roche-en-Ardenne vóór ze verwoest werd door de Amerikaanse luchtmacht en ook enkele foto’s, waarover enkelen nooit vertoond, van de vernielingen.

De tentoonstelling bestaat uit twee delen. Een deel wordt gepresenteerd in het lokaal van de CPAS. Het andere deel bestaat uit grote bedrukte zeilen die zich verspreid over de stad bevinden.

 

Nieuwe combi-microgolfoven: Laat het smaken!

Samsung MC35J8055KT

Het verwarmen en bereiden van je maaltijden wordt nog gemakkelijker en leuker met deze combimicrogolfoven. Van zelfgemaakte verse yoghurt tot aan het perfect grillen van kip en gezonder frituren met de Slim Fry technologie. Het extra grote draaiplateau maakt dat de combimicrogolfoven geschikt is voor extra grote ovenschalen, van verschillende vorm en afmetingen. Of het nu gaat om een pizzabakplaat, een ovalen of ronde ovenschaal: de kans is groot dat het past op het grote draaiplateau met een diameter van 38 cm. En past het niet? Dan kan het draaimechanisme simpelweg uitgeschakeld worden. Zo passen zelfs die grote rechthoekige ovenschalen in de combimicrogolfoven. Elke centimeter kan benut worden!
Door de roest- en krasbestendigheid en het eenvoudig schoon te maken oppervlak, kunnen bacteriën eenvoudig worden verwijderd. Dit is een hygiënisch waardeoordeel van het Duitse Hohenstein instituut.

Vakantie in het najaar in eigen land!

Plan tijdig een weekendje vol rust, natuur en gezelligheid in de bossen van La Roche! Een vakantiehuis met tal van mogelijkheden zowel binnen als buiten! Neem vlug je agenda en plan met vrienden of familie een onvergetelijk avontuur in eigen land!