Berging, tuin en terras

De tuin is maar liefst 78 are groot. Hier kunnen de kinderen naar hartelust ravotten, sjotten, verstoppertje of zelfs waterestafette spelen als het echt warm is. Let wel op met de grasrobot, deze schildpad houdt het gras kort van de lente tot de herfst, maar zijn uiteraard niet om te spelen. In de berging vind je nog wat extra speelgoed zoals een bal, frisbee en een petanquespel. Lekker warm? Dan kriebelt het vast om de barbecue aan te steken. Zet de ligzetels buiten en zet de parasol op. Wie is de barbecue king? Laat de zon nu maar komen. Als je mooiweer treft, kun je op het terras ontbijten aan de grote tuintafels. En als het sneeuwt, kan je hier een heel leger van sneeuwmannen maken of sneeuwballengevecht houden.

De tuin geeft direct uitzicht op de achterliggende bossen. Hier kan je direct beginnen wandelen of mountainbiken. Pas alleen op dat je niet verdwaalt! Wil je zeker zijn? Vraag dan naar onze gps-wandel en -fietsroutes. De bossen zijn hier namelijk heel erg uitgestrekt.

Oh ja, in de berging staat een hogedrukreiniger om fietsen te cleanen. Handig toch? Je kunt hier ook je fietsen stallen zodat ze niet buiten hoeven te staan ‘s nachts.

 

Patrick, Londerzeel

Al worden wij geen wereldkampioen, onze barbecue is toch een goed feestje geworden. De Argentijnse biefstukken waren helemaal à point. Het Belgisch bier is wereldklasse.

Fam. Debaets, Brussel

Wat een fantastische tuin! De kinderen willen er ook eentje bij ons, in hartje Brussel. Dat zal moeilijk worden ...

Kris, MTB-vrienden, Diest

De hogedrukreiniger komt echt heel goed van pas! Want als je na een tocht van 30 km nog met de spons aan 9 fietsen moet beginnen ... Merci!

Familie Beauchez, Boskoop

Het huis is echt prima, we gaan ongetwijfeld reclame maken bij vrienden en kennissen. En wat een tuin! Man, man en zo onderhouden!