Reviews en beoordelingen

Benieuwd naar reviews, beoordelingen en commentaren van onze bezoekers? Dat dachten we al. Daarom vragen wij onze bezoekers altijd wat zij ervan vonden. Een kleine bloemlezing lees je hieronder. Neem zeker ook een kijkje op onze Facebookpagina voor foto’s en reacties van bezoekers: http://www.facebook.com/lecieletlaroche

Alles was weer in orde 🙂 We hebben ons weer 3 dagen kunnen uitleven op onze bike. Na de ritten konden we genieten van een natje en een droogje op het terras in de volle zon. En op zaterdag hebben we gesmuld van een lekkere barbecue! (Fietsclub Blijf Jong, Genebos, 11/06/2017)

Iedereen vond jullie huis een prima vakantiewoning die goed in orde was met een
mooie ruime tuin . Misschien komen we nog wel eens terug (familie Gysbrechts, o-L-V-Waver, 04/06/2017)
Wij hebben ervan genoten. Zeer mooi huisje met alle voorzieningen. De kinderen hebeen zich geamuseerd en wij dus ook ... 😉 
Bedankt en tot later, want wij komen zeker nog wel eens terug.(familie Habex Rik, Tessenderlo, 01/05/2017)

We hebben het super naar ons zin gehad in jullie huis! en wat een zalige omgeving … wijkomen zeker terug 🙂 (Miet Joris en collega’s, Kortessem, 3/3/2017)

Wij hebben weer supergenoten van ons verblijf in jullie huis in Cielle!!Alles was ook weer  tiptop in orde bij onze aankomst.  Bedankt voor het vertrouwen in onze familie 😀😀😀! (familie De Pauw, Opwijk, 25/12/2016)

 

We vinden het hier super!! Ons mama is nu al aan het zoeken voor een nieuwe datum om terug te komen. (familie Lies Bogaerts, Hasselt, 12/11/2016)

 

Het was een top weekend – zelfs het weer zat best wel mee, eigenlijk! Nog eens dank voor het superhuis – we komen zeker terug in de toekomst. (familie  Corten, Brasschaat, 16/10/16)


We zijn inmiddels weer terug van een een geweldig weekend Ardennen. Hartelijk dank daarvoor, want jullie geweldig huis heeft hier zeker aan bijgedragen.
Ik ga de website bij mijn favorieten opslaan. Als wij in de toekomst weer naar de Ardennen gaan, gaan we zeker jullie huisje weer huren (Ramon Huls, Breda NL, 9/10/16)

 

Van 2/9/16 tot 9/9/16 in Le Ciel et La Roche geweest. Een heel mooie wandelweek gehad op een prachtige locatie! Bedankt Anja en Geert, dit zullen we zeker nog eens overdoen!! (Yvan Ools & friends, 9/9/16, Alken)

 

We hebben genoten van een zalige driedaagse in jullie mooi huis met prachtig uitzicht! (familie Geelen, Zutendaal, 24/8/16)

 

We hebben weer een superweekend gehad! Bedankt voor de accomodatie. We willen graag al reserveren voor volgend jaar! (familie Coopermans, Hasselt, 15/8/16)

 

We hebben een mooie week gehad in Cielle. Jammer van de twee dagen regen; maar gelukkig was er Netflix! De gasbarbecue is wel een voltreffer! Tot de volgende keer! (familie De Block, Blankenberge, 31/7/2016)

 

Ondanks het feit dat de weersomstandigheden minder goed waren hebben we toch volop kunnen genieten van het verblijf in jullie vakantiewoning. Het is een gezellig huis met vele mogelijkheden. De verzorgde tuin biedt rust en geeft een veilige speelruimte voor kinderen. (familie Cleuren, Genk, 29/7/2016)

We hebben heel erg genoten! Ons mama heeft wel elke halve dag zitten zeggen hoe aangenaam ze het huis en hoe mooi de omgeving vond. 🙂 (familie Verdonckt, Borgerhout, 3/7/16)

 

We hebben weer drie dagen kunnen genieten van de streek daar en alles is vlot verlopen. Ook het huis was in orde en goed opgekuist! (WTC Blijf Jong, Genebos, 9/6/16)

 

Bedankt voor het gewonnen gratis weekend! We hebben ons weer fantastisch vermaakt! (Luc Coolen & Friends, 22 mei, Echt (NL))

 

We hebben een fantastisch weekend gehad! Iedereen was enthousiast over jullie huis en we hebben er echt van genoten! (familie Ulens-Mangelschots, 16/05/2016, Alken)

 

Ons weekend is weeral voorbij spijtig genoeg. Het was weer heel leuk en we hebben ervan genoten. Zeker voor herhaling vatbaar! (familie Grinwis-Hermans, 01/05/2016, Bornem)


Het weekend was een succes! Onverwacht goed weer en lekker 3 dagen buiten gespeeld. De sauna is een mooie aanvulling op de toch al fraaie woning! Tot de volgende keer! (familie Dielemans, Breda, 10/04/2016)

 

Het afgelopen Paasweekend hebben wij kunnen genieten van een leuke vakantie in jullie vakantiewoning te Cielle. Ondanks het mindere weer hebben we ons goed kunnen amuseren in de ontspanningsruimte. Zaterdag zijn we naar  Achouffe geweest en konden we nadien nog verder in jullie tuin zitten. Wij hebben echt een fantastisch weekend gehad en we hopen in de toekomst zeker terug te kunnen komen. (Geert Speltincx & Friends, 28/03/2016)

 

Het weekendje in Cielle is helemaal naar wens verlopen. Het was een mooi, groot en volledig uitgerust huis! Daarbij hadden we nog het geluk dat de zon ons naar buiten heeft gebracht en dat we de hele zondagnamiddag op het terras en in de tuin hebben doorgebracht. Fantastisch!!!
De poetsvrouw had goed werk geleverd want het hele huis was proper. (familie Devolder, Berchem, 14/3/2016)
Nogmaals bedankt dat we van jullie huisje konden meegenieten en zeker tot een volgende keer!
Ondanks het feit dat ik wegens een peesontsteking aan mijn voet geen meter mocht wandelen, toch enorm genoten van het weekend in jullie huis! (Stevens & Friends, Diepenbeek, 6/2/16)

We hebben een fantastisch verblijf gehad in jullie vakantiehuis. We hebben genoten van het eerste tot het laatste moment. (Blomme & Friends, Ieper, 22/11/2015)

 

We hebben als een happy family een super weekend gehad in de Ardennen, waarbij het verblijf in jullie huis daar voor een groot deel aan heeft bijgedragen. Als het aan oma en opa ligt, komen we volgend jaar terug! (Familie Van Hooij, Roosendaal (NL), 1/11/2015)

 

Net terug uit La Roche! We hebben een heel leuk weekend gehad, alles dik in orde en ook het weer viel reuzemee! De poetsvrouw doet haar werk netjes! Zeker voor herhaling vatbaar… (Familie Vanslembrouck, Hundelgem, 18/10/2015)

 

We hebben een heel fijn weekend gehad in Cielle! Het weer is uiteindelijk heel erg meegevallen. Zoals altijd geen opmerkingen; het was dik in orde! (Familie Michielsen, Leuven, 11/10/2015)

 

We hebben genoten ondanks het minder goede weer. Het huis beviel ons geweldig, iedereen voelde zich direct “thuis” in de royale ruimtes. Ook het ‘entertainment’ aanbod viel uitermate in de smaak bij oud en minder oud. De familliefoto’s in volle actie aan de ‘kickertafels’ zijn voor ons  hilarisch 🙂 . Jullie adres is door iedereen goed genoteerd voor een eventuele volgende keer! (familie Thijs, Mortsel, 21/9/2015)

 

Het was alweer genieten van natuur en lekker eten! Alles aanwezig voor een topweekend. We kijken nu alweer uit naar volgend jaar zodat we weer kunnen thuiskomen! (Coopermans-Hardy & friends, Hasselt, 4/9/2015)

 

Genoten van een zonnig weekend. We hebben ons weer super geamuseerd! (Zoë Feyen & friends, Hasselt, 28/8/2015)

 

Ik wil jullie bedanken voor het verhuren van jullie woning. We hebben een super weekend gehad. Het huis was super netjes, daar wil ik mijn complimenten voor geven. Het is ons super goed bevallen en dus misschien komen we volgend jaar nog terug! (Koolen & friends, Echt (NL), 24/05/2015)

 

Prachtige woning! Jullie mogen er fier op zijn. Alles erop en eraan bij een prachtige omgeving, zelfs met regen! Ook jullie buurvrouw is een schat! (Familie Grinwis, Bornem, 03/05/2015)

 

Ons verblijf in jullie top vakantiehuis was weer een voltreffer en alles is perfect verlopen! (Familie Schrijvers, Neeroeteren, 17/05/2015)

 

Wij hebben een prachtig verlof gehad. Mooi weer en veel kunnen wandelen. De vakantiewoning voldeed aan alle eisen. Vooral de ontspanningsruimte heeft ‘s avonds veel dienst gedaan!Wij komen zeker nog eens terug! (Familie Kuypers, Wommelgem, 21/04/2015)

 

Zaterdag zijn we teruggekomen van een geweldig verblijf in jullie vakantiewonig. Het huis is perfect in orde en bevat alle mogelijke faciliteiten. De laatste dag hebben we verse sneeuw gehad. Dit gaf de vakantie nog een extra dimensie. Graag willen we de woning opnieuw reserveren voor eind 2015. Alvast bedankt voor de leuke vakantie. (Familie Bisschop, Borsbeek, 3/1/2015)

 

Wij, onze kinderen en kleinkinderen, hebben ervan genoten. Een echte aanrader! (Familie Minten, Hasselt, 11/11/2014)

 

Leuk van de sauna! We vonden het zonder ook al een tof huis! (Familie Stevens, Diepenbeek, 29/09/2014)

 

Alles was weer dik in orde, waarvoor dank 🙂 (WTC Blijf Jong, Genebos, 15/06/2014)

 

Een aanrader voor iedereen! We komen zeker nog eens terug!! (Familie Vanvoorden, Hasselt, 12/05/2014)

 

Een schot in de roos! Prachtige ligging! Gewoon top, zowel binnen als buiten. (Familie Schrijvers, Maaseik, 04/05/14)

 

Wij  waren enorm tevreden over de accommodatie, tot ziens! (Speltincx  & friends, Brecht, 21/04/2014)

 

Bedankt voor een geweldig familieweekend La Roche. Groot en klein hebben ervan genoten. Het mooie huis is heel ruim en heeft alle comfort. De kinderen hebben zich helemaal kunnen uitleven in de grote speelkelder. Zelfs het weer was prachtig! (Familie Knuts, Alken, 06/04/2014)

 

Mag ik namens het hele gezelschap jullie bedanken voor een heerlijk verblijf in jullie prachtige, goed verzorgde en schone huis. Het huis was van alles voorzien en overal dichtbij. Zeker voor herhaling vatbaar. (Familie Hoekx, Poperinge, 04/11/2013)

 

We hebben een fantastisch weekend beleefd met de eerste zon van 2013!  Het huis is perfect met alles erop en eraan. (Familie Jamar, Alken, 17/07/2013)

 

Het is voor ons allen heel fijn geweest en voor herhaling vatbaar. Het huis was goed verzorgd en proper. (WTC Bijf Jong, Genebos, 09/06/2013)

 

Het weekend met de kinderen in la Roche is weer heel goed meegevallen. We hebben genoten van de omgeving en het mooie weer! (Familie Trimpeneers, Zonhoven, 20/05/2013)

 

We hebben genoten van een leuk weekend in een gezellige woning en een mooie omgeving. (Familie Lahousse, Tielt, 12/05/2013)

 

We hebben een heerlijk kerstweekendje gehad in jullie prachtige huis. Iedereen was erg onder de indruk van de grootte, de luxe. Onze complimenten! (Familie Hendrickx,  Antwerpen, 27/12/2012)

 

Het huis is echt prima, we gaan ongetwijfeld reclame maken bij vrienden en kennissen. En wat een tuin! Man, man en zo onderhouden! (Familie Beauchez, Boskoop, 15/10/2012)

 

We hebben een prachtig weekend gehad. Een mooi huis en mooi gelegen. (Familie Gzeranios, 26/08/2012)

 

Hartelijk dank want we hebben echt een SUPERweekend gehad! En jullie buurvrouw is inderdaad een heel vriendelijke dame! (Familie Laenen, Westmalle, 14/08/2012)

 

We zijn zeer tevreden over jullie vakantiewoning. We hebben er allemaal van genoten, van klein tot groot. We zullen het zeker promoten bij vrienden! (Familie Toch, Niel, 16/07/2012)

 

We hebben enorm genoten van ons vrouwenweekendje! Veel rust, gezelligheid maar ook ambiance! (Deschamphelaere & friends, Balegem, 08/08/2011)