Zzzalige slaapkamerszzz

In ons vakantiehuis zijn er 4 slaapkamers, waarvan er 3 op de eerste verdieping liggen. Samen zijn de kamers goed voor 14 slaapplaatsen voor volwassenen. Er staat ook een reisbedje voor een baby of een peuter. De kamers zijn helemaal met hout afgewerkt en alle kamers hebben centrale verwarming. In elke slaapkamer staat 1 groot 2-persoonsbed. Maar ook de 1-persoonsbedden en de stapelbedden zijn ruim. Alle kamers hebben een kleerkast en 2 nachtkastjes.

Een overzicht van de slaapkamers

  • Beneden, kamer voor 4 personen: een 2-persoonsbed van 180 cm x 200 cm en een stapelbed met 2 x 1-persoonsbedden van 90 cm x 200 cm
  • Boven, kamer voor 6 personen: een 2-persoonsbed van 180 cm x 200 cm, 2 x 1-persoonsbedden van 90 cm x 200 cm en een stapelbed met 2 x 1-persoonsbedden met dezelfde afmetingen
  • Boven, kamer voor 2 personen en een baby: een 2-persoonsbed van 160 cm x 200 cm en een baby/reisbedje
  • Boven, kamer voor 2 personen: een 2-persoonsbed van 180 cm x 200 cm

Opgelet! Boxspringmatrassen, matrasbeschermers, kussens en dekbedden zijn aanwezig, maar hoeslakens, kussenslopen en dekbedovertrekken moet je zelf meebrengen! De afmeting van de hoeslakens is conform de afmeting van het bed, de afmeting van de dekbedden voor alle 2-persoonsbedden is 220 cm x 240 cm, de afmeting van de dekbedden voor de 1-persoonsbedden is 140 cm x 200 cm.

 

Frank, wandelfreak, Leuven

Heerlijk geslapen. De bedden liggen echt super. Mijn batterijen zijn weer opgeladen voor een nieuwe ontdekkingstocht door de Ardense bossen.

Jules, 10 jaar, Sint-Truiden

Het allercoolste is dat alle kinderen samen op dezelfde kamer slapen dit weekend. Ik slaap vanboven in het stapelbed!

Chris S. lange slaapster, Berchem

Geslapen als een roos. De bedden zijn groter als thuis. Plaats zat, wat een luxe! Misschien toch eens tijd om ook een nieuw bed te kopen.