Sauna, SPEEL- en ONTSPANNINGSRUIMTE

De kelder van het huis is ingericht als ontspanningsruimte. Ook hier vind je een muziekinstallatie met bluetooth voor smartphones. In de eerste ruimte staat een sauna en een pooltafel met leisteen. Een echte topper is de aanwezigheid van een arcade spelcomputer met 1600 spelletjes om je uren te amuseren met 1 van de 2 spelers! Helemaal achteraan vind je de speelkelder met tafeltennis, tafelvoetbal en allerlei speelgoed. Hier brengen de kinderen vaak wat uurtjes door. Bijvoorbeeld in een strijd voor eeuwige roem en glorie met de lympische spelen voor kinderen  … De grote ‘kinderen’ houden meestal op een wedstrijdje pool.

Wil je echt helemaal ontspannen? Neem dan uitgebreid de tijd voor de sauna. Zet een muziekje op en genieten maar! Je bent een ander mens als je hier weer buiten komt. Opgelet, het gebruik van een handdoek om het hout te beschermen is verplicht. Vergeet zeker je handdoeken, pantoffels en badjas niet. Er kunnen maximaal 4 personen tegelijk in de sauna, liggen maximaal met z’n 2.

 

Marie, meidenclub, Overijse

2 keer per dag in de sauna, een lange uitwaai-wandeling in het bos, lekker eten, cava-time met de vriendinnen ... Na 3 dagen was ik helemaal zen.

Tom, MTB-vrienden, Diest

Beste MTB-vrienden, begin al maar te oefenen voor volgend jaar, want zo zonder tegenstand is er echt niks aan. Ik kan evengoed alleen poolen, ;-).

Jens, 14 jaar, Aarschot

Tafeltennis, tafelvoetbal, darts en pool. I rule the basement. Ik ben de allround kampioen.

Familie Bisschop, Borsbeek

Zaterdag zijn we teruggekomen van een geweldig verblijf in jullie vakantiewonig. Het huis is perfect in orde en bevat alle mogelijke faciliteiten. Omdat we zo tevreden waren over de woning en zijn mogelijkheden, zouden we graag de woning opnieuw reserveren. Alvast bedankt voor de leuke vakantie die onder andere een gevolg was van het mooie huis.