Picknicken

Eten en drinken / Met kinderen / Relaxen / Uitstapjes / Wandelen

Als wij een grote wandeling plannen, fleuren wij die meestal op met een lekkere en gezellige picknick. Hier enkele handige en lekkere tips!

je kan altijd een eenvoudige picknick meenemen, zoals heerlijk belegde broodjes, wat fruit en knapperige koeken. Wat fris om te drinken of zelfs een biertje, een wijntje of een flesje met bubbels smaken altijd in de open natuur. Toch willen wij jullie ook graag andere en leuke alternatieven leren kennen! Voor meer informatie over winkels in La Roche kan je altijd een kijkje nemen op de activiteit “boodschappen”.

Bij mooi weer kopen wij op voorhand een “instant-BBQ” (bevat kolen en een rooster om te grillen, is licht en kan gemakkelijk in een rugzak) , bestellen verse, ronde broodjes bij de bakker, kopen dunne varkenslapjes en enkele lekkere sausen bij de Spar. Vergeet geen aansteker of lucifers mee te nemen, anders krijg je de kolen niet warm. Ook wat bestek is handig om het vlees te draaien bij het grillen. Op een rustig plekje midden in de natuur kan je dan genieten van een broodje met een warm lapje gegrild vlees en een heerlijke saus. Om de dorst te lessen nemen we enkele flesjes bier en/of wijn mee.

Bij koud weer trakteren wij ons graag op een lekker warm soepje van Royco! Vergeet geen thermosflessen mee te brengen, die je vult met heet water en zakjes Royco soep naar keuze. Samen met een vers broodje krijgen je spieren het weer warm en kan je opnieuw weer en wind trotseren!

Vergeet geen plastieken bekertjes voor de soep en het drinken. Denk ook aan plastieken zakjes voor het afval. Geen zwerfafval in het bos achterlaten!

Wedden dat het een onvergetelijke en leuke tocht wordt!?