Centrale ligging, in het hart van de ardennen

De omgeving van La Roche is in 1 woord: adembenemend. La Roche ligt in het hart van de Belgische Ardennen, in de provincie Luxemburg. Vanuit La Roche heb je heel de Ardennen binnen handbereik. Hou er wel rekening mee dat je zelfs over korte afstanden vaak iets langer rijdt door de vele bochten, kleine wegen, steile hellingen en diepe dalen. Zeker met sneeuwval kan een verplaatsing wat langer duren. Wij geven de gemiddelde verplaatsingsduur vanaf het vakantiehuis.

Kijk voor concrete tips bij onze activiteiten onder de rubriek ‘uitstapjes’.

5 à 10 minuten: La Roche-en-Ardenne met stadscentrum, middeleeuws kasteel, oorlogsmuseum, Wildpark/Dierentuin, Skicentrum, pottenbakkerijmuseum …

Ongeveer 20 minuten: Bos van Ennal en skipiste Viëlsalm, Baraque de Fraiture, Grotten van Hotton, Stuwdam van Nisramont, Park Chlorophylle Dochamps/Manhay…

Ongeveer 30 minuten: Houtopia en Centre Thermal Houffalize, Château de Petite Somme Septon-Durbuy, Marche-en-Famenne, Ranch don Diego Champ de Harre …

Ongeveer 40 minuten: Rochefort, Bastogne, PlopsaCoo, Watervallen van Coo, Grotten van Han …

Ongeveer 1 uur: Spa, Namen, Dinant, Bouillon, Luik, Clervaux …

Wil je exact weten hoe en hoe lang je moet rijden. Klik dan op de kaart in Google Maps. Geef het adres of de plaats van bestemming in en klik op de pijltjes om het vertrekpunt en de bestemming om te keren.

Familie Schrijvers, Alken

Een schot in de roos! Prachtige ligging! Gewoon top, zowel binnen als buiten.

MBT-vrienden, Diest

Het was weer een zwaar weekendje mountainbike! De hellingen worden elke keer hoger en de valleien dieper. Of zou het aan de leeftijd of de pintjes liggen? De gps-routes zijn trouwens super! Thx.

Familie Vanvoorden, Hasselt

Een aanrader voor iedereen! We komen zeker nog eens terug!!

Speltincx & friends, Brecht

Wij waren enorm tevreden over de accommodatie, tot ziens!

De meidenclub uit Overijse

Heerlijk ontspannen meidenweekend gehad! Lekker uitgewaaid, gegeten en gedronken. Goed gezweet en gelachen. Het was super, bedankt!

WTC Blijf Jong, Genebos

Alles was weer dik in orde, waarvoor dank 🙂

Familie Stevens, Diepenbeek

Leuk van de sauna! We vonden het zonder ook al een tof huis!

Familie Knuts, Alken

Bedankt voor een geweldig familieweekend La Roche. Groot en klein hebben ervan genoten. Het mooie huis is heel ruim en heeft alle comfort. De kinderen hebben zich helemaal kunnen uitleven in de grote speelkelder. Zelfs het weer was prachtig!

Familie Minten, Hasselt

Wij, onze kinderen en kleinkinderen, hebben ervan genoten. Een echte aanrader!

Familie Hoekx, Poperinge

Mag ik namens het hele gezelschap jullie bedanken voor een heerlijk verblijf in jullie prachtige, goed verzorgde en schone huis. Het huis was van alles voorzien en overal dichtbij. Zeker voor herhaling vatbaar.

Familie Lahousse, Tielt

We hebben genoten van een leuk weekend in een gezellige woning en een mooie omgeving.