In het hart van de Ardennen

Het vakantiehuis ligt in het prachtige Cielle, een pittoresk dorpje in La Roche-en-Ardenne. Midden in de natuur en toch dicht bij het gezellige stadscentrum. Omgeven door bossen en valleien, niet ver van oude steden en bezienswaardigheden. Vanuit La Roche heb je heel de Ardennen binnen handbereik. Barraque Fraiture ligt op 20 minuutjes, Houffalize, Durbuy, Bastogne, Rochefort en PlopsaCoo op ongeveer een half uurtje rijden. In minder dan een uur ben je zelfs in Spa, Namen, Dinant, Bouillon …

Het mooie Cielle

Het mooie Cielle

Cielle is een klein, rustig dorpje aan de rand van een groot bos, hier vertrekken talrijke wandelingen en moutainbiketochten.

La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne

La Roche ligt langs de Ourthe in de provincie Luxemburg en is bekend om zijn middeleeuwse kasteel, gezellige stadsplein en nog zoveel meer.

Centraal in de Ardennen

Centraal in de Ardennen

Barraque Fraiture ligt op 20 minuutjes, Houffalize, Durbuy, Bastogne, Rochefort en PlopsaCoo op een goed half uurtje rijden.

Kaart en wegbeschrijving

Kaart en wegbeschrijving

Het adres is Chemin des Emontys 25, 6980 La Roche-en-Ardenne. Klik op de kaart voor de gedetailleerde weergave of een wegbeschrijving.

Familie Schrijvers, Alken

Een schot in de roos! Prachtige ligging! Gewoon top, zowel binnen als buiten.

MBT-vrienden, Diest

Het was weer een zwaar weekendje mountainbike! De hellingen worden elke keer hoger en de valleien dieper. Of zou het aan de leeftijd of de pintjes liggen? De gps-routes zijn trouwens super! Thx.

Familie Vanvoorden, Hasselt

Een aanrader voor iedereen! We komen zeker nog eens terug!!

Speltincx & friends, Brecht

Wij waren enorm tevreden over de accommodatie, tot ziens!

De meidenclub uit Overijse

Heerlijk ontspannen meidenweekend gehad! Lekker uitgewaaid, gegeten en gedronken. Goed gezweet en gelachen. Het was super, bedankt!

WTC Blijf Jong, Genebos

Alles was weer dik in orde, waarvoor dank 🙂

Familie Stevens, Diepenbeek

Leuk van de sauna! We vonden het zonder ook al een tof huis!

Familie Knuts, Alken

Bedankt voor een geweldig familieweekend La Roche. Groot en klein hebben ervan genoten. Het mooie huis is heel ruim en heeft alle comfort. De kinderen hebben zich helemaal kunnen uitleven in de grote speelkelder. Zelfs het weer was prachtig!

Familie Minten, Hasselt

Wij, onze kinderen en kleinkinderen, hebben ervan genoten. Een echte aanrader!

Familie Hoekx, Poperinge

Mag ik namens het hele gezelschap jullie bedanken voor een heerlijk verblijf in jullie prachtige, goed verzorgde en schone huis. Het huis was van alles voorzien en overal dichtbij. Zeker voor herhaling vatbaar.

Familie Lahousse, Tielt

We hebben genoten van een leuk weekend in een gezellige woning en een mooie omgeving.

Boek nu je vakantiehuis

Wees er op tijd bij!

Ons vakantiehuis is het hele jaar door te huur. We hebben standaardformules voor weekends, midweken en volledige weken. Een dag extra, 10 dagen of 2 weken huren? Dat kan ook. Wij werken met plezier een voorstel op maat uit. Wees er wel op tijd bij als je een specifieke periode in gedachte hebt!

KLIK HIER VOOR RESERVATIES, PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID