barbecue-brochetten-mooi weer-le Ciel et la Roche

Barbecue – Le Ciel et La Roche

Bij zonnig en warm weer, is niks zo fijn om thuis buiten op eigen tempo te genieten van een barbecue, een glaasje te drinken en gezellig te keuvelen onder een mooie sterrenhemel! Er is geen BOB nodig en je kan tot in de late avonduurtjes relaxen en genieten. Je kan kiezen tussen een houtskool BBQ of een Outdoorchef Leon 570 G op gas. Voor heerlijk BBQ-vlees kan je terecht bij de verschillende beenhouwers in La Roche. Ook in de Spar kan je terecht voor assortimenten BBQ-vlees, verse groenten, slaatjes en sausen en houtskool. Voor meer informatie over de ligging en openingsuren van  winkels in La Roche zie activiteit “boodschappen”.

Read More
Haute-cuisine-keuken-samen-koken-vakantiehuis-Ardennen (2)

Samen koken

Haute cuisine of gewoon lekker kokkerellen samen. Dat kan supergezellig zijn. En je koppelt het aangename aan het nuttige. Maar samen koken vraagt ook een beetje voorbereiding. Wie stelt het menu samen? Wie doet de inkopen? Wie maakt het voorgerecht? Wie zorgt voor het hoofdgerecht? Wie doet het dessert? Wie zorgt voor de drank? Heeft iedereen een taak? Vergeet zeker de lokale specialiteiten niet, zoals Ardeense ham, kazen, trappisten …

Kinderen op iPad vakantiehuis Ardennen

Je ervaringen delen

‘s Avonds na het eten is het perfecte moment om nog even na te praten over jullie dag en jullie ervaringen te delen. Neem je smartphone, tablet en camera erbij. Wat hebben jullie vandaag meegemaakt? Wat zijn je mooiste of grappigste foto’s? Een prachtige wandeling gemaakt? Een verschrikkelijke helling overwonnen? Een geweldige uitstap? Een zalig terras? Deel het met ons en met je vrienden. Wie deelt, krijgt een kortingsbon voor een volgend bezoek. Wie weet, misschien winnen jullie zelfs een nieuw, gratis verblijf!

Trouwens, wat zijn de plannen voor morgen?

Minne pooltafel speelruimte vakantiehuis Ardennen

Olympics for kids

Tafelvoetbal, tafeltennis, pool, darts … wie is de allroundkampioen? Speel in teams of neem het allemaal op tegen elkaar. Elk spel heeft een winnaar. Maar vergeet de olympische gedachte niet: plezier maken is belangrijker dan winnen! Maak een podium. Bepaal de regels. Om de beurt spelen jullie scheidsrechter bij elkaar. Hebben jullie al aan een prijs en een medaille gedacht? Misschien staat er straks wel een lekkere beloning klaar … of een opdracht voor de verliezers. Kids only? Nee hoor. We vangen regelmatig verhalen op van zéér enthousiaste volwassenen die helemaal tot het uiterste gaan omdat ze niet het onderspit willen delven.

Sauna-rozenblaadjes-relaxen-vakantiehuis-Ardennen

Relaxen in de sauna

In de poolruimte staat een gloeddnieuwe saunacabine. In de sauna kunnen 2 mensen liggen of 4 zitten. Lees eerst wel aandachtig de gebruiksaanwijzing. En dan: lekker zweten en relaxen maar. Tip: met kaarslicht is het extra romantisch. Vergeet wel je handdoek niet! De sauna valt automatisch uit na 30 minuten. Slippers en een badjas voor als je uit de sauna komt, maken de ervaring extra comfortabel.