Nog maar 5 weekends vrij in 2020!

Wees er snel bij! Nog 3 weekends in november en 2 weekends in december! Het vakantiehuis Le Ciel et La Roche is de plaats om op een ontspannen manier te genieten met familie of vrienden. Je vindt rust in de prachtige tuin en natuur rondom het huis of je kan ook relaxen in het huis met een sauna en tal van ontspanningsmogelijkheden. Aarzel niet en vraag nu je weekend aan!

Kom, dan gaan we samen de herfst omhelzen!

Na een warme zomer met warme nachten kijken we uit naar de gezelligheid van de herfst! De pracht van de gekleurde bladeren die voor je voeten vallen of je tegemoet waaien!

Geniet met je familie of vrienden in de rustige natuur van La Roche!

Bos-herfst-wandelingen-La-Roche-vakantiehuis-Ardennen

Fietsclub Tuiltertrappers in actie in La Roche!

Een 14-tal leden van de fietsclub Tuiltertrappers hebben gedurende een midweek hun sportieve activiteiten verplaatst naar de weidse natuur van La Roche!

Hun sportiviteit is echter niet beperkt gebleven tot fietsen alleen. Na de avontuurlijke wandeling langs de Ourthe vanuit Achouffe, konden ze hun dorst lessen met een lekker glaasje!

Zo te zien, een geslaagde midweek onder sportieve vrienden!

 

Een hemels vakantiehuis in eigen land voor 14 personen!

Kom uit je kot en houd het veilig binnen je eigen bubbel! Het huis wordt na elke verhuur grondig ontsmet!

De maanden juli, augustus en september zijn reeds volzet! Maar ook in het najaar kan je heerlijk genieten in ons vakantiehuis! Naast een grote tuin kan je je amuseren met tal van ontspanningsmogelijkheden, zoals pingpong, Arcadekast, pooltafel, tafelvoetbal en sauna.

Ook in de buurt zijn er talrijke uitstapmogelijkheden voor jong en oud!

Vakantiehuis Ardennen Le Ciel et La Roche bij daglicht (3) Kinderen-spelen-buiten-grote-tuin-vakantiehuis-Ardennen (3) Bram stapelbed slaapkamer vakantiehuis Ardennen (4) Slaapkamer boven dubbelbed vakantiehuis Ardennen (2)

Beleef de lente in de bossen van La Roche!

De geur van het bos, de warmte van de zonnestralen en het genieten met familie of vrienden in het vakantiehuis Le Ciel et La Roche!

Het vernieuwde tuinterras, een professionele pooltafel en een arcadekast met 1600 spelletjes maken je verblijf onvergetelijk.

Geniet nog van lentekortingen in maart! Of start de paasvakantie op een originele manier!

Kano varen La Roche vakantiehuis Ardennen