Schrijf mee aan ons verhaal

Heb je genoten van je verblijf in ons vakantiehuis? Of beleef je er op dit moment een fijne vakantie? Deel dan je ervaringen met ons én met je vrienden op onze Facebookpagina. Zo schrijf je mee aan de dromen van wie na je komen. Neem je smartphone, tablet of laptop en begin onmiddellijk te delen en te posten. Er is WIFI in het vakantiehuis, je hoeft dus niet te wachten tot je thuiskomt!

 

Wie deelt, krijgt 50 EURO korting bij een volgend bezoek*

Word fan van onze Facebookpagina en deel je tofste foto’s, video’s, blogposts, gps-routes … die je gemaakt hebt tijdens je verblijf in ons vakantiehuis. Wie met ons zijn of haar fijnste momenten in La Roche deelt, belonen wij met een kortingsbon van 50 euro voor een volgend bezoek. Je weet wat je te doen staat! Je komt uiteraard alleen in aanmerking als je zelf in ons vakantiehuis bent geweest en een leuke post deelt!

 

TWEEMAAL PER JAAR geven wij 1 gratis weekend of midweek weg!*

Na de zomer en na de winter geven wij 1 weekend of midweek gratis weg aan de Facebookfan met de beste bijdrage aan ons verhaal. Post dus je mooiste en meest ontroerende foto’s, je bangelijkste blogposts of je vrolijkste verhalen, gps-routes met onbetreden wandelpaden of heldhaftige mountainbikeroutes … en misschien win jij wel een gratis verblijf. Je maakt uiteraard alleen kans als je zelf in ons vakantiehuis bent geweest.

 

Een onaangename ervaring? Wij proberen het op te lossen.

Wij doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht je toch een slechte ervaring hebben, bel dan onmiddellijk naar het nummer dat je via je bevestigingsmail hebt gekregen. Indien mogelijk, lossen wij het probleem zo snel mogelijk voor je op.

 

 *Voorwaarden

1. Om aanspraak te maken op een korting of een gratis weekend moet je het huis zelf bezocht hebben en fan zijn van onze Facebookpagina.

2. Geef je naam en de datum van je bezoek door via onze contactpagina en laat ons weten dat je in aanmerking wil komen voor de korting en het weekend.

3. Elke bezoeker maakt kans op een kortingsbon voor een nieuw bezoek of op een gratis weekend, ook bezoekers die het verblijf niet zelf geboekt hebben. De korting of het gratis weekend is wel persoonsgebonden. Minderjarigen kunnen de korting of het gratis weekend overdragen aan hun vader of moeder.

4. Kortingen van verschillende personen zijn niet cumuleerbaar voor een en hetzelfde bezoek. Je kan maximaal 50 euro korting krijgen voor 1 bezoek.

5. Je moet je nieuwe verblijf boeken (niet beleven!) binnen het jaar na de toekenning van de korting of het weekend, anders vervalt je recht op een korting of een weekend. Laat ons bij je boeking weten dat je een kortingsbon of een gratis weekend hebt gewonnen.

6. Je mag je gratis weekend niet boeken tijdens schoolvakanties en verlengde weekends (in België).

7. Wij behouden ons het recht voor om je bijdrage (tekst, foto, video …) te wijzigen en te verwijderen.

8. Wij geven geen korting als wij je bijdrage geen meerwaarde vinden voor ons verhaal.

9. De gedeelde informatie kan gebruikt worden voor direct marketing doeleinden.