Terrasjes doen

Eten en drinken / Met kinderen / Relaxen

Cielle en La Roche

Mooi weer? Dan kriebelt het vast om een gezellig terrasje te doen. Café Bastin in Cielle ligt vlakbij en heeft een klein gezellig terras. In het bruisende centrum van La Roche-en-Ardenne vind je uiteraard tal van terrasjes. Zeker La Place du Bronze, de ‘grote markt’ van La Roche, is erg populair. Maar ook in de zijstraatjes en aan de Ourthe liggen heel wat fijne adresjes waar je iets kan drinken of kan eten.

Wildpark, terras en speeltuin

Ook het terras aan het Wildpark, Le Parc à Gibier, is een aanrader. Je kan eerst het park bezoeken en daarna een terrasje doen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Chemin du Parc à Gibier 1, La Roche-en-Ardenne, tel.: 084 31 10 15, of surf naar http://www.parc-gibier-laroche.be/indexnl.php.

Le Quai Son

Bar, tapas en fondue! Heerlijk gelegen aan het water, uitzicht op ruïne en een grasveld waar de kinderen even kunnen rennen, terwijl je ze in de gaten houdt. In de wintermaanden een schitterende chalet met kaasfondue, raclette en andere geneugten! Losse maar toch professionele bediening, eerlijke prijzen en ook geschikt om uitgebreid na te kaarten bij een plaatselijk biertje … Le Quai Son, Rue des Bateliers 7, La Roche-en-Ardenne, tel.: 084 75 22 80, of surf naar http://www.lequaison.be

 

Of maak het gewoon gezellig op het ruime terras van het vakantiehuis!